16 Ocak 2013 Çarşamba

Oğlum 16 Aylık Oldu...

Oğlum 16 aylık oldu... Artık herşeyi anlar duruma geldi. Fakat konuşma henüz çok az. Baba diyodu artık onuda kısalttı Bab diyo... Mama mam, meme mem. annenin esamesi okunmuyor gel  ver, birde enteresan gol diyor nede olsa genlerinde futbol var :) Reklamları çok seviyordu şimdi ise reklamları taklit etmeye başladı. Molfiks reklemında onlar gibi dans ediyor ve kafasını bacaklarının arasına alıyor. Panten reklamında olmayan saçlarını savurmaya çalışıyor, müzük duyuncada ne olduğu hiç farketmez deli gibi oynuyor. Üsteki azı dişleri nihayet patladı. Ama ne uyku düzeni kaldı nede yemek. Herşeyi yiyen iştahlı çocuk gitti mıymırık bişey oldu en sevdiği şey yoğurt bazen onu bile yemiyor. İnşallah bunlarda geçecek. 
Arada bir eline kaşık veriyorum kendi yesin diye. Geçenlerde de yoğut verdim. 1-2 kaşık aldı güzelce yedi. Dökmesin diyede az koymuştum tabağına. Dibinde kaldı biraz. dedimya yoğurdu çok seviyor diye dibinde öyle kalmasına dayanamadı birkaç kaşık salladı baktıki olmuyor dikti kafaya kaseyi. Hayatta aç kalmaz benim miniğim.


 Kipada indirim var dediler bizde kaçırırmıyız promosyonları gittik tabii bakın neler indirime girmiş:))))
 Yusuf amcası sağolsun Ayazı oyuncaklara götürdü bir güzel oynadılar bizde rahat rahat yemeğimizi yedik.
 Şalla başörtüsüyle oynamaya bayılıyor. Kafasına nasıl geçirsin bilemiyo bi türlü
 Cingöz bakış 
 Çikolata hiç yemezdi şimdi ise bayılıyor. Hele ki tüpdekilere 
 Oturma odamızın hali oyun odasına dönüştü. 

Canan halası, Nida ablası ve Fatma halasıyla kutu kutu pense oynuyor. 
Çömelmeyide öğrendi artık. 
 Yılbaşı gecesi annemdeydik. Ayaz diş patlattığından çok huysuzdu. Bu sebeple Nedretefeyle tek fotoğrafları bu. Yemek yemeyi reddediyor bütün gece sadece çubuk kraker yedi .