15 Nisan 2012 Pazar

Ayaz Arkadaşları ve Oyunları...

Geçenlerde evde otururken Duru ile Kerem aradılar Sibel teyze Ayaz ı getirsene çok özledik diye. Bizde gittik ama bizimkinin huysuzluğu üstündeydi bütün gün mıkırdandı durdu. Çocuklar hangi oyuncağı getireceklerini bilemediler durdun diye. Bende anca bu fotoları çekebildim. Çok sevimliler ama yaa.
Ayaz çok şanslı ananesinin apatmanında bir sürü arkadaşı var.Bunlarda yan komşumuz Sabahat teyzenin torunları Azra ile Utku. İki kardeşler. Henüz oturamasa da yatarak oyunlara katılıyor minnoş. 
Utku İle Ayaz arasındaki oyuncak çekişmesi. Nedretefenin oyuncaklarından bir kaç tane Ayazın kilere karışmış. Tabiki bizimkilerde onu paylaşamıyorlar. Utku arabayı almış eline yerdekileri gösterip sen bunlarla oyna diyor. bizimkide inat bırakırmı oda ısrarla arabayı istiyor çocuğun orasını burasını çekiştiriyor. Fotoğraflardan ne anlatmak istediğimi daha iyi anlarsınız herşey çok açık ve net.  
Çok komikler yaaa 
Artık tek başına oyuncakları ile oynamaya başladı. Bu sepeti o kadar çok seviyoki oynamaya içine giriyor.
 Topla oynamaya yeni başladı ama acayif keyif alıyor. Bide görünce böyle heyecanlanıp şaşırıyor şaşkın ördek
 Hafta sonu Zeynep ablası geldi İstanbuldan ona kukla gösterisi yaptı ama daha anlayamadığı için sanırım çokda ilgisini çekmedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder