8 Temmuz 2012 Pazar

Hoşgeldin Bilge Bebek...

Hafta sonu İstanbul 'daydık. Bilge bebeği görmeye gittik. Bilge Hakan'ın kuzeni Ercan ile Pelin in güzeller güzeli prensesi . Yolculuğumuz Yenikapı feribotuyla başladı. Geceden uykusuz olan Ayaz paşa Biraz zorlansada uykuya daldı  gidene kadar uyudu minnoşum. 
Kocacım İstanbul u seyrediyor hehe 
Oğluşumun babannesi ve Canoş Halası. Sağ olsunlar Ayaz la baş etmeme çok yardımcı oldular. Yemek yemesi bana benziyor. Başında birkaç kişi olacak ki yemeğini yesin. (sanırım kötü huyları bana benziyor. Herkesin arkasından ağlıyor, şaklabanlıklarla yemek yiyor) Tabi gemide de dikkatini dağıtacak o kadar çok şey vardıki uyumasıda yemek yemeside zor oldu ama hep beraber üstesinden geldik.  

 Artık Bilge bebeğin evine geldik. Aç karnını doyurmaya başladık. Sorunsuz yed ilk defa. Sebebi de Selin. Ahmet dayının küçük kızı Selincik. Çocuklarla çok iyi anlaşır ve görür görmez Ayazla da frekansları tuttu. Bu gülücüklerin şirinliklerin hepsi Selin içindi.
 Çılgın halasını arada bir görüyor oğlum ama yabancılık yok tabiki. Kavuşmanın ardından aşka devam
 Bilge nin Doğum Belgesi
 Misafirler için hazırlanan şekerler çok şirinler :)
Ve prensesimiz Belge Zengin
Daha çok küçük olduğundan bütün gününü uyuyarak geçirdi Bilge. İnşallah bundan sonraki ziyaretlerimizde Ayazla güzel vakit geçirirler.
Tabii sırada Sevgi yengenin muhteşem yemekleri vardı hepsini afiyetle yedik. 
 Ayaz bile afiyetle  yedi yemekten. 
 Selinle cilveleşmesi görülmeye değerdi. Kesin Selin de çocuk perisi var.
 Artık saat ilerledikçe kudurmaya, karıştırmaya başladı. Bu fotoğrafda salondaki sehpanın altındayken çektiğim bir poz. 
 Şaşkın ördeğim 
 Dönüş yolundayız. Artık çok  uykusu geldi. Sakinleştirmek zor. Ama kurtarıcım saatim yanımdaydı da onunla sakinleştirdik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder