22 Haziran 2012 Cuma

Nedretefe Sünnet Düğünü

Nedretefe sağlık problemi yüzünden mart ayında sünnet olmuştu şimdide düğününü yaptık. Konseptimiz tabiki şehzade idi. Kostümünü Seçil in kostümcüsü tahir abi hazırladı. Hakikatten Türkiye 1 numara bu adam.  Evin önünde çocuklarla beraber faytona bindi şehzademiz.  Düğün mekanına kadar çalgılar ve  konvoz eşliğinde geldik.


İşte Yalova nın jet sosyeteleri hehe 
Uymadan smokiniyle çekebildiğimiz bir kaç fotoğraf. Rugan ayakkabıları da vardı oğlumun ama giydiremedik bir türlü yumru yaptı ayaklarını. 
Bir yanımda prens Ayaz  bir yanımda prenses Zeynep.
Takımların içinde fotokopi gibiler.
Halası kuyrukların gösteriyor oğlumun  oda şaşkın şaşkın bakınıyor. 
Bir prens bir şehzade
Şimdi dans zamanı
Uyku moduna girdi artık oğlum uzun bir sürede uyudu. Havai fişekler atılınca onları sesine uyandı. Biraz oynadı kucaktan kucağa gezdi. Sonra halası tekrar uyuttu. Şarkılar ninni gibi geldi herhalde. Bi ara tam pistte oynarken gözüm Ayazın arabasına takıldı. Arabanın arkasındaki pencereden iki göz bana bakıyor. Uyanmış meğerse. Rahat yatsın diyede kemerini bağlamamışlar bilmiyolar ki onun ne kadar sıpa olduğunu bir baktım ki   inmeye çalışıyor. Birde üşümesin diye arabanın üstü de kapalı kimse önden bakınca da  görmüyor içini. Allahın işi  görmesem arabadan inecek belki yerlerde gezinecek ayyy anlatırken bile kabim sıkıştı nereye gider bilemem karanlıkta. Allah korudu vallahi.
Çok kokoşuz yaaa
İşte şehzadem yeniçeriler eşliğinde salona giriyor. 
Şehzadenin anneannesi Sabahat Sultan ve babaannesi Ferah Sultan
Şehzadenin annesi Özlem Sultan  ve babası oktaş Paşa
Ve biz halalar yengeler, teyzeler
Bayıldım bu fotoğraflara hiç mütevazi olamıyacağım hepimiz podyumlarda fırlamış gibiyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder