16 Mayıs 2012 Çarşamba

Oğlum 8 Aylık Oldu...

Miniğim 8 aylık oldu bile. sürünmeye iki kol kulaç atar gibi yapıyor artık. Hemde bir hızlı gidiyor ki sormayın gitsin. Kapıda bir ses duymasın bir bakmışsın yanında. Artık herkesi iyice benimsedi dışarı çıkan biri olursa kapıda peşinden ağlamaya bile başladı. Yemek konusunda sıkıntılıyız eski iştahı kalmadı yine maşallah herşeyi yiyor ama zorla. Bütün bunların sorumlusu da dişler  tabikii.  İkinci dişini çıkardı ama biraz sıkıntılı oldu. Ateşi çıktı ishal oldu huysuzluk hat safhadaydı zaten. İlkinde bu kadar zorlanmamıştı yavrum benim .Hala oturmuyor. Oturmak ona göre bir yerde sabit kalmak onuda sevmediği için  sürünmeyi karıştırmayı tercih ediyor oturmak yerine . Korkarım oturmadan yürümeye bile geçebilir bu hareketle.
Her tarafı karıştırmaya başladı şimdiden yürüteciyle gitmediği yer yok. 
O minnak elleriyle neler neler yapıyor 

Babasının oğlu
Çocuklar annelerinin bir tanesidir.Onların sevgisinin üstünde bir sevgi yoktur.  Ne kadar büyüseler de onlar hep çocuktur. Ama dediklerine göre torun sevgisi dahada farklı bir sevgiymiş. Bunları niye mi anlattım. Annem ne benimle ne kardeşimle oyunlar oynamış yatıp bizimle yuvarlanmış bir kadın değildi. Bize sevgisini bile uykudayken yaparmış biz uyuduktan sonra sevip koklarmış. Şimdiyse hiç bir şey demeden aşağıdaki fotoğraflara bakın diyorum.  Bütün evi Ayaz la beraber sürünerek gezdi o gün . Başka söze gerek yok  herhalde :)))))
Nedretefenin doğum gününde Cevdet dedesiyle 
Dişleri o kadar çok  kaşınıyor ki  diş kaşıyıcılar falan işe yaramıyor artık. Salatalık şimdiki favorimiz 
Hıdrellez  günü evde durulur mu? Bizde durmadık zaten Seher anneler Çınarcıktaydı. Bizde onları da aldık gittik Teşvikiye ye. karışık pidesi mükemmel benden söylemesi.. Bizimki her zamanki gibi arabada hareketsiz kalınca durmadı. Halası da mööölerle beraber gezdirdi:)))
Bu günlerde bir de tos tos yapmayı öğrendi ama öyle bir kafa atıyor ki kafasını kıpkırmızı yaptı.  
Şaşkın ördeğim benim bu ifadeye bayılıyorummm
Şu surata bir bakın yaaaa maymunnnn senii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder