7 Haziran 2012 Perşembe

Artık Evimizdeyiz...

Yaklaşık yedi aydır annemdeydik.  Vayabee o kadar olmuş mu zaman çabuk geçiyor hiç anlamadık ekmek elden su gölden yattık kalktık. Şaka bir tarafa havalar ısındı bizde geçtik evimize. Tabiki minnoşum evi yadırgadı yatağını yadırgadı. Birkaç gün zorluk çektik gece uyumadı falan ama şimdi çok şükür iyi.  Sabahları erken kalkarsa ben götürüyorum uyursa babası işe giderken bırakıyor. Nasıl götürüp getiririz derken buna da alıştık. Annemin evinin büyük çoğunluğu halı. Bizdeyse halılar küçük ve yerler laminant. Ayazda koridorlarda yürüteciyle bir o tarafa bi bu tarafa dolanıp duruyor.Karıştırmadık bir taraf da bırakmıyor tabiki.. 
Minnoşumun yeni mama sandalyesi Büyük mama sandalyemiz anneannesinin evinde bizde portatik bir şey aldık heryerde rahat kullanalım diye  önündeki oyuncakları acayip ilgisini çekti ama yinede bizizm kurtlu fazla oturup kalamıyor içinde sıkılıyor hemen 
Filede muz keyfi fotoğraflarda görüldüğü gibi yerler gökler muzz annemin ayyyy dediğini duyar gibiyim altına sofrabezi serdim, sonrada tüm üstünü değiştirip dezenfekte ettim  merak etme.:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder