22 Haziran 2012 Cuma

Nedretefe Sünnet Düğünü

Nedretefe sağlık problemi yüzünden mart ayında sünnet olmuştu şimdide düğününü yaptık. Konseptimiz tabiki şehzade idi. Kostümünü Seçil in kostümcüsü tahir abi hazırladı. Hakikatten Türkiye 1 numara bu adam.  Evin önünde çocuklarla beraber faytona bindi şehzademiz.  Düğün mekanına kadar çalgılar ve  konvoz eşliğinde geldik.


İşte Yalova nın jet sosyeteleri hehe 
Uymadan smokiniyle çekebildiğimiz bir kaç fotoğraf. Rugan ayakkabıları da vardı oğlumun ama giydiremedik bir türlü yumru yaptı ayaklarını. 
Bir yanımda prens Ayaz  bir yanımda prenses Zeynep.
Takımların içinde fotokopi gibiler.
Halası kuyrukların gösteriyor oğlumun  oda şaşkın şaşkın bakınıyor. 
Bir prens bir şehzade
Şimdi dans zamanı
Uyku moduna girdi artık oğlum uzun bir sürede uyudu. Havai fişekler atılınca onları sesine uyandı. Biraz oynadı kucaktan kucağa gezdi. Sonra halası tekrar uyuttu. Şarkılar ninni gibi geldi herhalde. Bi ara tam pistte oynarken gözüm Ayazın arabasına takıldı. Arabanın arkasındaki pencereden iki göz bana bakıyor. Uyanmış meğerse. Rahat yatsın diyede kemerini bağlamamışlar bilmiyolar ki onun ne kadar sıpa olduğunu bir baktım ki   inmeye çalışıyor. Birde üşümesin diye arabanın üstü de kapalı kimse önden bakınca da  görmüyor içini. Allahın işi  görmesem arabadan inecek belki yerlerde gezinecek ayyy anlatırken bile kabim sıkıştı nereye gider bilemem karanlıkta. Allah korudu vallahi.
Çok kokoşuz yaaa
İşte şehzadem yeniçeriler eşliğinde salona giriyor. 
Şehzadenin anneannesi Sabahat Sultan ve babaannesi Ferah Sultan
Şehzadenin annesi Özlem Sultan  ve babası oktaş Paşa
Ve biz halalar yengeler, teyzeler
Bayıldım bu fotoğraflara hiç mütevazi olamıyacağım hepimiz podyumlarda fırlamış gibiyiz.

19 Haziran 2012 Salı

Gelişmeler

9 ayının doldurduğu bu günlerde oğlumda bir azgınlık başladı. Durduğu yerde durmuyor ordan oraya sürünüp duruyor durmak yok. Hala oturmuyor bile sadece birkaç dakika o da çok ilgisini çeken birşey varsa oturuyor. Dünden beride dizlerinin üstünde emeklemeye başladı birkaç adım gidiyor. Yaptığının değişik bişey olduğunun da farkında dizlerinim üstüne dikilince acayip mutlu oluyor. Diğer bir gelişmede tutunarak ve küçük bir yardımla ayağa kalkıyordu zaten ama şimdi yardımsız beşiğinde dikiliyor. Avazı çıktığı kadarda bağırıyor bana bakın diye...

16 Haziran 2012 Cumartesi

Oğlum 9 Aylık Oldu...

Bu ayımız çok hareketli geçti. Toplantı, piknik, şampiyonluk, yıl sonu gösterisi daha neler neler...Artık ne maymunluklar yapıyor bir bilseniz. Durduğu yerde durmuyor bir kere. Zaptetmek zor.  Tutunup ayağa kendi başına kalkıyor. Birkaç saniye düşmeden duruyor. Sıralamaya da başladı. Annesine benzerse erken yürüyecek inşallah. O zaman naparım bilmiyorum.
Çirkin ol diyoruz suratını şekilden şekle sokuyor ciciannesi öğretmiş. Ne zamandır yapıyordu ama artık daha net çirkin oluyor hehe....Sesleri taklit ediyor.  
Seni patates burun seni :))))
Artık sokağa çıkmanın keyfinin farkında. Dışarda sesi soluğu çıkmıyor. Bizde minnoşun  bahanesiyle habire geziyoruz. Nedretefenin yılsonu gösterisi vardı. Hep beraber oraya gittik. Ayaz çocukları görünce çıldırdı hangisine bağırsın hangisine saldırsın şaşırdı kaldı yavrum. 
 Halasının yakışıklısıda o gün ayrı bi güzeldi. 
Gösteriden bazı kareler :)
Nedretefenin sınıf arkadaşının kardeşi bizimki kıza dokunucam diye bağrınıp durdu. Bıraksak yolacak kızı
Heyecana bakın hele 
Balıkçılarda çay keyfine yolculuk
Daha önceden de Ayazın eline simit vermiştik ama susamlarına dokununca fırlatıp atmıştı. Şimdide elinden düşürmedi kemirip durdu yavrum.
Çirkin ol Ayaz deyince durum bu noktaya kadar geldi artık :)

Baba oğul keyif zamanı
Deniz havası güzel uyutuyor Ayazımı
Burasıda annemin evin karşısındaki tavukçu. Ailemizin tavukçusu. Sağolsunlar Ayazı çok seviyorlar tabiki Ayaz da onları Hele ablayı görünce kelebek oluyor resmen . Biraz daha büyüsün Dükkanın altını üstüne getirecek Ayaz haberleri yok. hehe 
Bizim civcivi bile tartılar
Oğlum artık ünlü kızlarla takılıyor. Kavak Yelleri dizisinin Aslısı  Pelin Karahan. Önce pek pas vermedi.Ama sonrada gözünü Pelinden alamadı. İşimiz var galiba güzelden anlıyor. 
 Bu hafta sonu çok yoğun geçti oğlumun. Mutlu Yalova toplantısının Yalova Sevdalılarının en küçük üyesiydi. 
Şapkasını taktı balon salladı. 
Sonunda da  pert oldu tabiki
Pazar Günüde Hakemleri geleneksel pikniği vardı. Ordaydık bizde 
Pek keyifliydi. Etraf kalabalık olunca çok güzel vakit geçirdi.

Babasına nağmeler yapıp durdu. 
Hakan yarı sezon Akköysporu çalıştırdı Ve şampiyon oldular. Bizde Ayaz la birlikte son şampiyonluk maçına gittik. Şaşkın ördeğim çok mutluydu o gün bağıranlar çağıranlar. Nereye bakacağını şaşırdı.
9 aylıkken de ilk sahaya adım attı ve topa dokundu. Kısmet bakalım futbolu sevecek mi ? Şimdilik topu görünce ayaklar çırpınmaya başlıyor ama daha erken tabiii
9 Aylıkkende ilk kupasını aldı.