16 Aralık 2011 Cuma

Oğlum 3 Aylık oldu

Oğlum ilk defa bugün erken yattı bende fırsat bilip birşeyler yazayım dedim . Artık üç aylık oldu ve büyük değişimler var.Öncelikle artık eskisi kadar babasına benzetmiyorlar azıcık benide andırıyormuş her ne kadar ben benzetemesemde, hee bide Nedretefenin bebekliğine, Oktay a da benzetenler var tabiii.  Birde oğluşum o kadar büyüdükü kotlar gömlekler giymeye bile başladı. Onlarıda giyince hepten adam oldu vallahi.
Ayrıca Ayazı'ın kalça çıkığı var mı diye ultrason için kontrole götürdük Çok şükür herbişeyler yolunda. Kontrol ederken , sedyeye çişini yaptı. Bir anda sanki bir işe yarayacakmış gibi "Oğlum keşke bezine yapsaydııııın" deyivermişim:) "Biz alışkınız. Hiiiçbişey olmaz," dedi doktor. Ama çok utandım :))Agular yapmaya başlamıştı zaten ama artık kendini daha da geliştirdi benim oğlum agunun değişk versiyonlarını söylüyor şimdii aguuuuuuuuuu guuuuuu huuuuuu ve tabiki çığlıklar ve bağırmalarda eklendi artık. Özellikle Özlem le konuşurken kendinden geçiyor onu görünce resmen heyecanlanıyor, beraber saatlece agulaşıp huulaşıyolar. Bi videolaın çeksemde eklesem. 
Annesini çok özlemiş nasılda öpuyor minnoşum :)))
Oğluşumun keyif koltuğu bununla hem çok güzel etrafına bakınıyor hemde yatıp keyifle sallanıyor.
Artık ellerini keşfetmeye başladı onları görünce o kadar çok şaşırıyorki ya hayran hayran onları seyrediyor yada ağzına götürüp şapur şupur emiyor. Bazen kendinden geçip okadar çok şapurdatıyorki kendi çıkarttığı sesten korkuyo sıpacık.
Artık kafasını daha dik tutuyor ve ayaklarının üstüne öyle sıkı basıyorki sanki ayaklanıp gidecek.
Banyo yapmaktan ilk günden beri zevk alıyor hiç ağlamıyor. Oğluşum suyu sevecek annesi gibi.
Poza bak yaa Herkülüm benim
Geçenlerde havayı güzel bulduk bu fırsat kaçmaz dedik çıktık dışarlara.  o kadar çok hoşuna gidiyor ki gezmek kaç saat dışardaydık gık bile demedi minik kuşum. Ama günün sonunda yorgunluğa dayanamadı ve her zamanki gibi babasının kollarında uyudu..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder